VIŠE OD PLANIRANOG

Ušla u trgovinu, malo kupovala, pomokrila se na pod, pa nastavila s kupovinom kao da se ništa nije dogodilo

Objavljeno: 18.08.2016. Alen Brodar

Čovjek ne bira u nuždi, što najbolje potvrđuje slučaj otprije desetak dana, kada je jedna gospođa za obavljanje male nužde izabrala ni manje ni više nego – trgovinu mješovite robe. Naime, kako piše 24 sata, gospođa je pošla u kupovinu u trgovinu u Zagorju. No obavila je i nešto više od planiranog. Nesvjesna da je snimaju nadzorne kamere i misleći da je nitko ne vidi, ušla je između polica, skinula hlače i pomokrila se nasred trgovine. Potom je navukla hlače, uzela košaricu u ruke i nastavila kupovinu. Hodala je po trgovini, a zatim se i vratila u kadar kamere te bez puno živciranja zaobišla lokvu. Platila je račun i izašla iz trgovine kao da se ništa nije dogodilo. Prema neslužbenim informacijama, radi se o trgovini Konzuma u Klanjcu.

– Nije u redu, svi smo u šoku. Kako to netko može napraviti? I što onda, ljudi koji nam prodaju hranu su to morali čistiti? – zgroženo je rekla sugovornica za 24 sata.

Njezin je čin ubrzo nakon objave postao viralan, a čitatelji su u komentarima zgroženi. Većina ih traži da se isprinta njezina slika i da se nalijepi na ulaz trgovine u kojoj je obavila nuždu, kako bi je stavili “na stup srama”. Ima i “zločestih” komentara, koji kažu da je to učinila kad je vidjela cijene u trgovini i time pokazala što misli o vlasniku, ali ima i onih koje je opravdavaju, jer se ne zna da li je žena možda mentalno bolesna, pa nije ni znala što radi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba