Pod vlakom smrtno stradao Milan K. iz Donjeg Maclja

Objavljeno: 18.08.2016. Alen Brodar

Još uvijek traje policijski očevid u Đurmancu, gdje je pod vlakom smrtno stradao stariji muškarac, Milan K. iz Donjeg Maclja. Okolnosti nesretnog događaja još uvijek nisu poznate, budući da se još ni ne zna u koje je točno vrijeme i iz kojeg je smjera prometovao vlak koji ga je pregazio, jer strojovođa očito nije primijetio da je prešao preko ljudskog tijela, pa nije ni zaustavio vlak. Mjesto nesreće je točno nasuprot Osnovne škole Đurmanec, a očevici su nam rekli kako je jutros oko 10 sati stradali viđen u središtu Đurmanca na biciklu. Tijelo stradalog primijećeno je nekoliko sati kasnije.

– Strašan je to bio prizor, bolje da vam ne pričam u kojem je stanju bilo tijelo – rekao nam je jedan od očevidaca koji živi u blizini mjesta stradanja, po kojeg je policija došla da pokuša prepoznati nesretnog muškarca odmah na mjestu nesreće.
Bicikl stradalog pronađen je stotinjak metara od mjesta nesreće, uz obližnje polje kukuruza. Iako policija još uvijek ništa ne želi potvrditi, a na teren je izašlo i Općinsko državno odvjetništvo. Što se točno desilo bit će poznato po završetku policijskog očevida.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba