OŠ Antuna Mihanovića

U kampanji za zdravije obroke za djecu dosad prikupljeno tek sedam posto, odnosno oko 4200 kuna

Objavljeno: 17.08.2016. mladenmandic

Klanječka Osnovna škola “Antuna Mihanovića”, u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske, pokrenula je Crowdfunding kampanju pod nazivom “Zdraviji školski obroci za naše đake”.

Prehrambene navike

– Tijekom djetinjstva i adolescencije tijelo intenzivno raste i razvija se, a prehranu treba pažljivo planirati kako bi se zadovoljile potrebe organizma u razvoju. Prehrambene navike stečene u djetinjstvu imaju velik utjecaj na zdravlje i u odrasloj dobi. Upravo iz tih razloga, naša je škola pokrenula ovu kampanju, te pozivamo sve da dobrovoljnim prilozima pomognemo školi u prikupljanju novca za nabavu parno – konvekcijske pećnice, čime bi se pokrenuo program zdravije prehrane kojim bi se naše učenike potaknulo da se hrane ukusnim i zdravim jelima, a da im pritom osiguramo i dovoljno energije i koncentracije za rad i učenje – rekla je ravnateljica klanječke škole Melita Ulama te pozvala sve Klanjčane da se uključe u akciju.

Klanječki gradonačelnik Zlatko Brlek rekao nam je kako je kampanja pokrenuta u pomalo nezgodno vrijeme, početkom godišnjih odmora, tako da ni dinamika uplaćivanja trenutno nije na očekivanoj razini.

Potrebno 60.000 kuna

– Dosad se uspjelo prikupiti svega sedam posto od predviđenih 60.000 kuna, dakle oko 4200 kuna – rekao je klanječki gradonačelnik Brlek dodavši da svi koji žele pomoći realizaciji projekta, mogu uplatiti novac na žiro račun OŠ Antuna Mihanovića – Lijepe naše 41, 49290 Klanjec IBAN: HR2523600001501869253.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba