GRADSKA GALERIJA I HUŠ

Treći vikend “Ljeta u Krapini” donosi koncert “Lira”, brojne radionice za djecu, Bubble football, svirku OFF-a i predstavu “Skupština”

Objavljeno: 17.08.2016. Alen Brodar

Još je jedan vikend kolovoške manifestacije “Ljeto u Krapini” za nama. Nakon odličnog subotnjeg koncerta Gradskog puhačkog orkestra Krapina na Starom Gradu i predstave Kerekesh teatra “Ufuraj se i pukni”, koja je održana u nedjelju, u dvorištu Galerije Grada Krapine, prostor na Hušnjakovom bio je toga dana posvećen najmlađima.

Trakošćanski streličari

Tako su bile organizirane razne igre, a bilo je tu i žongliranja vatrom te glazbena priča “Uz crvenu, zelenu, žutu – sigurno i sretno na putu”. Održane su i kulinarska te eko radionica za djecu, a atrakcija su bili i Trakošćanski streličari. U zabavnom dijelu programa nastupao je špica bend.
Treći vikend manifestacije “Ljeto u Krapini” počinje subotnjim koncertom Ženske vokalne grupe “Lira” iz Đurmanca i njihovih gostiju, koji će se održati u 20 sati, u dvorištu Galerije Grada Krapine, dok je za nedjelju na Hušnjakovom od 17 sati pripremljen raznolik program. Tako će se posjetitelji moći okušati u sve popularnijem Bubble footballu – zabavnoj atraktivnoj igri, a bit će tu ponovno i igre za djecu uz kostimirane animatore.

Kerekesh teatar

Za klince je pripremljena i predstava “U duru i molu za vrtić i školu” te kulinarska i eko radionica, dok će u zabavnom programu nastupiti disco bend “Only friends and family”. U nedjelju se u Krapinu ponovno vraća Kerekesh teatar, ovaj put s predstavom “Skupština”, koja će se održati u dvorištu Galerije Grada Krapine, u 21 sat. U slučaju lošeg vremena, umjesto u dvorištu Galerije, predstava će se biti izvedena u Festivalskoj dvorani.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba