Pregračanin zavodio Rozgu

“Nije mi bio cilj udvaranje Jeleni, htio sam se samo dobro zabaviti”

Objavljeno: 17.08.2016. mladenmandic

Na koncertu splitske pjevačice Jelene Rozge prije nekoliko dana na otoku Viru, pred 25 tisuća ljudi, piše Net.hr , posebno se istaknuo jedan Pregračanin koji joj je zapeo za oko. On je, kao njezin veliki obožavatelj, smislio plan kako da joj privuče pozornost i uspjelo mu je pa je na kraju izmamio i poljubac od pjevačice.

Našao blokić

Glavni lik ove priče je 33-godišnji Ivan Pogačić, profesor geografije u Srednjoj školi u Bedekovčini.
– Osnovni cilj bio mi je da se zabavim nakon raskida veze, a ne nikakvo udvaranje prema Jeleni Rozgi. Ja i moj prijatelj Dario Zagvozda, inače profesor tjelesnog odgoja u Osnovnoj školi Josipa Broza u Kumrovcu, htjeli smo se zabaviti baš kao nekad, prije 10 do 15 godina. Našao sam slučajno nekakav blokić A3, kupio flomaster i odlučio se dobro provesti na Jeleninom koncertu. Današnja mladež koja je sve više na internetu, nažalost više se ne zna na ovakav način zabavljati, a nekad je ovo što sam ja napravio, bilo sasvim normalnio – rekao nam je Ivan Pogačić.

Inače Jeleninu pažnju privukao je Pogačićev transparent na kojem je pisalo “Jelena” i crtež srca. Ali to je bio samo početak. Nakon toga, Pogačić je podigao transparent na kojem je pisalo “Lijepa si većeras”. Iako je riječ “večeras” napisao pogrešno, njegovi prijatelji ga brane i kažu da je transparente pisao na licu mjesta i u velikoj žurbi, pa nije niti primijetio pogrešku. Pjevačica je s pozornice zahvalila mladiću na komplimentu, a fotografi su zabilježili cijeli prizor.

Kada je pjevala pjesmu “Kraljica”, na stihove “Ej, majstore, ranjen si od pića svake subote – pravi primitivac, širiš ruke, svakoj se nabacuješ”, mladić je oduševio pjevačicu transparentom na kojem je pisalo “Primitivac”, sa strelicom koja je upirala u njega. Rozga se usred nastupa nasmijala, pričaju prijatelji mladog ‘Casanove’.
Tijekom pjesme Dalmatinka, mladić je na stihove “Zanima te kako ljubi Dalmatinka” odgovorio transparentom “Da!”, a Rozga mu je na to ‘odgovorila’ naglasivši stihove “Mene nećeš imat’ nikad”.
Na refren pjesme “Udajem se”, mladi je obožavatelj napisao “Nemoj još”, na što mu je Rozga ‘uzvratila’ pjesmom “Solo igračica”.

“Može ples”

Kada je pjevala pjesmu “Odo’ ja”, mladić joj je poručio “Nemoj još ići”, a potkraj koncerta je shvatio da je situacija “sad ili nikad” i podigao transparent na kojem je pisalo “Može ples? Na njegovo oduševljenje, ali i iznenađenje, splitska pjevačica je potvrdno klimnula. Mladić je došao u prvi red, a pjevačici je zaštitar pomogao da siđe s pozornice, nakon čega su zaplesali. Izgleda da je upravo transparentom “Primitivac” oborio Rozgu s nogu jer je od benda tražila da ponovno zasvira pjesmu “Kraljica”, a nakon plesa, Rozga je mladiću dopustila da je i poljubi u obraz. Mladić je pjevačicu na kraju putem transparenta pitao hoće li otići na sladoled, no nije mogla, ali joj je unatoč tome zahvalio.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba