Počeo jesenski upisni rok

U zagorskim školama ostala slobodna još 173 mjesta

Objavljeno: 14.08.2016. mladenmandic

 

Jesenski upisni rok za učenike s teškoćama u razvoju, počet će u utorak 16. kolovoza, a za redovite učenike i ostale kandidate 22. kolovoza. Odabir obrazovnih programa bit će do 29. kolovoza, konačne ljestvice poretka objavit će se 1. rujna, a dostava upisnica u srednje škole je 2. rujna. Za jesenski upisni rok u zagorskim školama slobodna su još 173 mjesta. U Srednjoj školi Zlatar mjesta još ima u općoj gimnaziji, dok su ostali programi popunjeni. Srednja škola Zabok ima još 23 nepopunjena mjesta, Gimnazija u Zaboku dva, ŠUDIGO 26, u SŠ Konjščini je ostalo 31 mjesto, u Bedekovčini 12, SŠ Krapina ima 17 slobodnih mjesta, SŠ Oroslavje 17, SŠ Pregrada sedam, a Glazbena škola Pregrada ima još 12 mjesta. Za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku, mogu kandidirati isključivo oni učenici koji se nisu upisali u ljetnom roku.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba