Uređene nerazvrstane ceste, popravljena rasvjeta u Belcu, a osiguran je i novac za udruge

Objavljeno: 10.08.2016. Jelena Jazbec

U Zlataru je u tijeku uređenje nerazvrstanih cesta, pa će Grad tijekom ovog tjedna uputiti Javni poziv za ponude za asfaltiranje ceste Veliko Selo – Miceki u Donjoj Batini, duge 400 metara, s predviđenim troškovnikom od oko 150 tisuća kuna. Za tu su cestu korisnici već prije sedam godina uplatili svoj dio troškova u visini od 40 tisuća kuna, a očekuje se da će potpisnici ugovora koji nisu prije uplatili svoje obveze, još oko 20 tisuća kuna, to učiniti po završetku radova.
U suradnji sa Šumarijom Zlatar, sanirana je cesta Brlekovo – Živice, dugačka oko dva kilometara, a čiste se i nerazvrstane ceste u Belečkoj Selnici, Vinogradskoj i Ulici Milivoja Stančića u Zlataru, te put prema Huljakima. Popravljena je javna rasvjeta u Belcu, nakon što je provaljeno u trafostanicu, koja je pritom devastirana.
Također, gradonačelnik Stanko Majdak najavio je da će Nogometnom klubu Mladost Grad dodijeliti 10 tisuća kuna za troškove sanacije krovišta na svlačionici, a KUD Belec dobit će pet tisuća kuna za svoje aktivnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba