U Šemnici izgorio Dražen Kadoić

Tragediji je najvjerojatnije kumovao “ljubavni trokut“, no okolnosti Draženove smrti još se uvijek istražuju

Objavljeno: 07.08.2016. mladenmandic

Nakon što je prošle nedjelje oko 17.15 sati na dvorištu obiteljske kuće u Donjoj Šemnici došlo do požara na osobnom automobilu u vlasništvu 31-godišnjeg Dražena Kadoića iz Donje Batine kraj Zlatara, i na mjestu vozača pronađeno je mrtvo tijelo koje je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb, uzrok požara, rekli su nam u policiji, još se uvijek istražuje. Draženova majka Ljubica Kadoić rekla nam kako su je tek obavijestili da je obdukcijom i DNK analizom krvi, nakon što su ona i suprug izvadili krv, utvrđeno kako je izgorjela osoba ipak njezin sin, što je i pretpostavljala.
– Niti policija, niti bilo tko drugi ništa nam ne govori. Bili su kod nas i nešto tražili, ali ne govore nam ništa. Bilo što da se dogodilo, htjeli bi znati cijelu istinu, a ne da se stvari zataškavaju, To je sve što vam mogu reći i molim vas nemojte me više uznemiravati – rekla nam je Draženova majka Ljubica.

Sumnjive okolnosti

Draženovi susjedi i kolege vatrogasci iz DVD-a Donja Batina, kažu nam pak da su im okolnosti Draženove smrti jako sumnjive.
– Dražen je bio skroman mladić iz siromašne seoske obitelji, neoženjen, koji se bavio sječom i preprodajom drva iz šuma. Jedino što znamo je da je puno radio, a puno njih mu je i dugovalo dosta novca. Ne vjerujemo da je izvršio samoubojstvo, jer da je to htio, napravio bi to negdje u svom kraju, a ne bi otišao na nečije dvorište i to 30-ak kilometara od kuće. Vjerojatno bi mu se nakon 30 kilometara glava ohladila. Ako je već htio izvršiti samoubojstvo, sigurno to ne bi napravio na takav način da umire u najtežim mukama. Isto tako kao iskusni vatrogasac, dobro se znao nositi s vatrom, pa ne vjerujemo da bi dopustio da izgori. Sve nam je to pomalo sumnjivo. Znamo tek da je s čovjekom i s njegovom suprugom na čijem je dvorištu pronađen, poslovao s preprodajom drva. Nije mi jasno ni kako nitko, kad je već bio u dvorištu, nije vidio što se događa u automobilu i nije mu pritekao u pomoć. Možda je netko paljenjem vatre u automobilu htio zataškati prethodni zločin – rekao nam je jedan od njegovih kolega vatrogasaca.
No, Donjom Batinom i Zlatarom kruže priče i kako je tragediji kumovala neuzvraćena ljubav nešto starije Draženove “poslovne partnerice“ iz Donje Šemnice, na čijem se dvorištu tragedija i dogodila. Navodno je u pitanju bio “ljubavni trokut“, a što se zapravo dogodilo, i dalje ostaje misterija. Tu misteriju, radi li se o samoubojstvu, ubojstvu ili o nesretnom slučaju, i dalje istražuje policija. Misteriju dodatno potkrepljuje i činjenica kako je navodno, priča se u Donjoj Batini, prilikom obdukcije na tijelu Dražena Kadoića pronađena i prostrjelna rana.

Oca privela policija

Kako nam kažu susjedi, Draženov otac Alojz kojeg je smrt sina strašno šokirala i koji se već danima ne može pomiriti s činjenicom kako mu sina više nema, zbog telefonskih prijetnji njegovoj “poslovnoj partnerici“ iz Donje Šemnice, priveden je i u policijsku postaju, gdje je nakon ispitivanja morao i prenoćiti, i to zbog toga što joj je navodno telefonom priprijetio: “Zapalili ste mi i ubili sina, sada ćete gorjeti i vi“.
Inače, kako su nam rekli vatrogasci iz Donje Batine, posljednji ispraćaj Dražena Kadoića bit će, ako do tada bude obitelji predano mrtvo tijelo, u ponedjeljak, a ako ne, onda u utorak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba