Nakon misteriozne smrti

Majka vlasnika automobila Ljubica Kadoić: Sin Dražen nam se ne javlja od nedjelje, htjeli bi samo znati cijelu istinu i da se stvari ne zataškavaju

Objavljeno: 02.08.2016. mladenmandic

Nakon što je u nedjelju oko 17.15 sati na dvorištu jedne obiteljske kuće u Donjoj Šemnici došlo do požara na osobnom automobilu u vlasništvu 31-godišnjeg Dražena Kadoića iz Donje Batine kraj Zlatara, i na mjestu vozača pronađeno je mrtvo tijelo koje je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb, a uzrok požara, rekli su nam danas poslijepodne u policiji, još se uvijek istražuje, Draženova majka Ljubica Kadoić jučer poslijepodne nam je suznim glasom uspjela reći da još uvijek od nikog nisu dobili potvrdu da je u automobilu bio njezin sin. No, pošto mu se od nedjelje poslijepodne gubi svaki trag i ne javlja se, a i svoj automobil nije volio nikome posuđivati, pretpostavljaju da se radi o njemu.

“Nitko nam ništa ne govori”

– Niti policija, niti bilo tko drugi ništa nam ne govori. Bili su kod nas i nešto tražili, ali ne govore nam ništa. Danas ujutro ja i muž bili smo na vađenju krvi, valjda da se usporedi s njegovom i utvrdi da li je to doista on. Bilo što da se dogodilo, htjeli bi znati cijelu istinu, a ne da se stvari zataškavaju, a budući da je tijelo skroz izgorjelo, htjeli bi znati radi li se zbilja o njemu, da na kraju ne pokopamo nekog drugog. To je sve što vam mogu reći – rekla nam je Draženova majka Ljubica.
Draženovi susjedi i kolege vatrogasci iz DVD-a Donja Batina kažu nam pak da su im okolnosti Draženove smrti jako sumnjive.

Sumnjive okolnosti

– Dražen, ako se doista utvrdi da je on bio u automobilu, je bio skroman mladić iz siromašne seoske obitelji, neoženjen, koji se bavio sječom i preprodajom drva iz šuma. Jedino što znamo je da je puno radio, a puno njih mu je i dugovalo dosta novca. Ne vjerujemo da je izvršio samoubojstvo, jer da je to htio, napravio bi to negdje u svom kraju, a ne bi otišao na nečije dvorište, i to 30-ak kilometara od kuće. Vjerojatno bi mu se nakon 30 kilometara glava ohladila. Ako je već htio izvršiti samoubojstvo, sigurno to ne bi napravio na takav način da umire u najgorim mukama. Isto tako, kao iskusni vatrogasac, dobro se znao nositi s vatrom, pa ne vjerujemo da bi dopustio da izgori. Sve nam je to pomalo sumnjivo. Znamo tek da je s čovjekom, inače uglednim gospodinom, na čijem je dvorištu pronađen, poslovao s njim s drvima. Nije mi jasno ni kako nitko, kad je već bio u dvorištu, nije vidio što se događa u automobilu i nije mu pritekao u pomoć. Možda je netko paljenjem vatre u automobilu htio i zataškati zločin – rekao nam je jedan od njegovih kolega vatrogasaca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba