Dislokaciju obišla delegacija

Vatrogasci DVD-a Tugonica – Podgrađe tijekom cijelog ljeta dežuraju u Zatonu

Objavljeno: 28.07.2016. Jelena Jazbec

I ove godine, od 20. lipnja do početka rujna, u Turističkom naselju Zaton kod Nina u Zadarskoj županiji, uz navalno vozilo dežuraju vatrogasci DVD-a Tugonica – Podgrađe, te prijateljskih društava, u desetodnevnim smjenama s po tri vatrogasca.

Prijem u Zadru

U obilasku dislokacije bili su načelnik Marije Bistrice Josip Milički, predsjednik Općinskog vijeća Teodor Švaljek, rektor svetišta Majke Božje Bistričke mons. Zlatko Koren te predsjednik VZO Marija Bistrica i DVD-a Tugonica – Podgrađe Stjepan Skuliber. Njih su u Zadru jučer primili predsjednik Vatrogasne zajednice Zadarske županije Kažimir Kažo Kolanović i zapovjednik Vatrogasne zajednice Zadarske županije i JVP-a Zadar Željko Šoša.

Proširenje suradnje

Osim o vatrogastvu, razgovaralo se o mogućnosti proširenja suradnje između Marije Bistrice i Zadra, posebno općine Privlaka, na području kulture, umjetnosti i sporta. Naime, planira se suradnja između NK Sabunjar Privlaka i NK Mladost Marija Bistrica. Delegacija je potom posjetila i vatrogasce u Zatonu. Milički i Švaljek su se zbog obaveza vratili kući, a Koren i Skuliber će se danas sastati s Franom Skoblarom, direktorom Turističkog naselja Zaton i Ivom Petanijem, voditeljem zaštite na radu i vatrogastva u naselju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba