MOJE SAVRŠENO VJENČANJE

Tko će vas svojim taktovima odvesti na prvi ples i vaše goste zabavljati do zore?

Objavljeno: 26.07.2016. Jelena Jazbec

Da bi vaš veliki dan zaista ostao u sjećanju svakog vašeg gosta, uz dobru hranu i piće, ključan faktor vaše svadbene svečanosti je glazba. Iako ćete svoj svadbeni repertoar najvjerojatnije odabrati prema vlastitom ukusu i ukusu svojeg partnera ili partnerice, ne možete zaobići niti želje svojih gostiju, pa ćete se zasigurno potruditi organizirati dobru feštu za svačiji ukus.
U tome će glavnu ulogu odigrati bend, odnosno, DJ, koji će animirati vaše goste čak i u trenutku kada vas svlada umor i morate se na trenutak povući u pozadinu.
Zato pažljivo čitajte sljedeće retke i dobro razmislite prije donošenja odluke o tome u čije ćete ruke prepustiti konce svojeg svadbenog partyja.

Širok repertoar

Kavaliri su peteročlani sastav koji njeguje autohtonu glazbu bednjanskog kraja. Njihov zaštitni znak su pjesme ispjevane na bednjanskom govoru. No, kada Kavaliri nastupaju na svadbama, sviraju širok repertoar i različite žanrove glazbe, te se trude ugoditi različitim ukusima. Cijena sviranja i pjevanja na vjenčanjima, što uključuje pratnju tijekom cijelog dana i nastup tijekom cijele noći, je 1300 eura na području sjeverozapadne Hrvatske, otprilike do Zagreba, a nakon toga cijena ovisi o putnim troškovima. Ovaj je sastav zauzet do 23. listopada. Activ Band glazbeni je sastav iz okolice Varaždina. Sviranje na svadbi članovi naplaćuju osam tisuća kuna, ali ne pružaju mogućnost pratnje mladenaca tijekom dana, a u cijenu nisu uključene niti dodatne želje gostiju. Bend broji pet članova, a također je zauzet do kraja desetog mjeseca. I poznati Mejaši sviraju na svadbama. Na njihovom repertoaru nalazi se širok opus pjesma, od tamburaške i zabavne glazbe pa sve do rocka, domaćeg i stranog, a ukoliko se neka pjesma po želji mladenaca ne nalazi na njihovom repertoaru, voljni su je naučiti. Za sve dodatne informacije, možete ih kontaktirati putem njihove facebook stranice.

“Miksanje” na svadbi

Ponešto drugačiji zvuk pružit će vam DJ Carllex, koji pušta house, rnb, hip hop, mainstream, 80’s pop i rock glazbu, a od domaćih hitova, uglavnom pop, rock, ex yu te trash i dance 90-ih. On će vašu publiku zabavljati u vrijeme dok se bend odmara, a za “miksanje” na svadbi naplatit će vam tisuću kuna, uz putne troškove.
Peteročlani Smooth band sviranje na svadbi naplaćuje minimalno 1600 tisuća eura, dok će popularni Šarmeri to odraditi za 1200 eura, uz cjelodnevnu pratnju mladenaca. Boss Band, peteročlana glazbena grupa iz okolice Zaboka, svadbene gaže naplaćuje od devet do 10 tisuća kuna, za nastupe u sali, ali s drugim tamburašima može dogovoriti glazbenu pratnju za vjenčanje.
A nakon potrage za savršenom salom i bendom, morat ćete razmisliti o stylingu za vaš veliki dan, stoga vas u sljedećem nastavku očekuje vodič za kupnju vjenčanica, odijela i prstenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba