Dan općine Krapinske Toplice

Ulaganje od 6,5 do sedam milijuna kuna u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju

Objavljeno: 25.07.2016. Jelena Jazbec

Povodom proslave Dana općine, u petak je u Domu kulture u Krapinskim Toplicama održana svečana sjednica Općinskog vijeća. Načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić govorio je o provedenim projektima i planovima za buduće razdoblje te dodijelio općinska priznanja, a prisutnima se obratio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

Najveći iskorak

– Prije dvije godine sam za ovom govornicom rekao da su Krapinske Toplice jedna od tri jedinice lokalne samouprave u Krapinsko – zagorskoj županiji koje mogu napraviti najveći iskorak u razvoju turizma, izgradnji infrastrukture i otvaranju novih radnih mjesta. Sada zajedničkim snagama dolazimo do toga – rekao je Kolar, najavivši novu investiciju u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.
– Sada radimo projektnu dokumentaciju za investiciju od šest i pol do sedam milijuna kuna koje će Županija uložiti direktno ili preko fondova, dok će sva ona decentralizirana sredstva koja bolnica dobiva, ostati za planove koje postavi uprava bolnice.

Uvaženi gosti

Pozdrave su uputili ministar prirode i zaštite okoliša Slaven Dobrović, potpredsjednik Hrvatskog sabora Robert Podolnjak te gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, a prisutnima se obratila i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki. Nazočili su i izaslanik gradonačelnika Zagreba Dragutin Žiljak, saborski zastupnik Žarko Tušek, zamjenica župana Jasna Petek te brojni zagorski načelnici i gradonačelnici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba