Prijem za oroslavske sportaše

Svojim uspjesima najviše se istaknuli Yvonne Mrzljak, Powerlifting klub Srele Brutal Team i Oliver Kukas

Objavljeno: 22.07.2016. Jelena Jazbec

Gradonačelnik Oroslavja Ivan Tuđa organizirao je prijem za najuspješnije sportaše iz Oroslavja i oroslavskih klubova. Bila je tu Yvonne Mrzljak iz Ski kluba Sljeme, koja je već dugi niz godina uspješna u ski rolanju i ski trčanju, a na nedavno 11. po redu FIS rolerskom kupu u Oroslavju, postala je pobjednica utrke Svjetskog kupa u sprintu u kategoriji juniorki. Na prijemu je bila i njezina trenerica Lorena Malec.

11 zlata

Prisustvovao je i Srećko Martinić iz Powerlifting kluba Srele Brutal Team, najboljeg kluba od njih 17 u Hrvatskoj u bench pressu – dizanju utega s klupa. Nedavno su u Đurđevcu u Kupu Hrvatske u 11 disciplina u kojima je nastupilo 100 natjecatelja, članice i članovi kluba osvojili 11 zlata i postavili šest rekorda, a članica kluba Ružica Martinić već četiri godine je najbolja u Hrvatskoj. Na prijemu je bio i Oliver Kukas iz Donje Stubice, član Šahovskog kluba Oroslavje, koji je po drugi puta postao kadetski prvak Hrvatske u šahu. U ime Šahovskog kluba, nazočan je bio i voditelj škole mladih Mladen Babić.

Novčana nagrada

Gradonačelnik Tuđa čestitao je svima na uspjesima, te je Yvonne Mrzljak i Olivera Kukasa darivao s tisuću kuna, dok će Powerlifting klub Srele Brutal Team na svečanoj sjednici uz Dan grada dobiti 2,5 tisuća kuna. Prijemu je nazočio i zamjenik gradonačelnika Nenad Gospočić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba