Načelnik zahvalio susjedima

Općina Rogaška Slatina obnovila dio ceste kojom žitelji Huma na Sutli svakodnevno putuju na posao u Sloveniju

Objavljeno: 22.07.2016. Jelena Jazbec

Slovenska Općina Rogaška Slatina u potpunosti je obnovila dio ceste koji vodi na granični prijelaz Rajnkovec – Mali Tabor. Radi se o graničnom prijelazu koji uglavnom koriste hrvatski državljani koji svakodnevno odlaze na posao u susjednu Sloveniju, a prije svega žitelji Prišlina, Brezna, Zaluga i Malog Tabora, ali i ostali Humčani.
Načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša stoga je zahvalio kolegi županu Rogaške Slatine Branku Kidriču.
– Župan Kidrič provodi značajne projekte u svojoj općini, a i nas je počastio realizacijom ovog projekta. S radošću i mi zajedno sa susjedima proslavljamo Dan općine Rogaška Slatina, sa željom za realizacijom što više takvih projekata – poručio je Jutriša.


U Humu na Sutli postavljena 32 ulična stupa s LED učinkovitim i ekološki prihvatljivim rasvjetnim tijelima

Završena je izgradnja nove suvremene ulične rasvjete na potezu od središta Huma na Sutli, uz tvornički krug tvornice Vetropack Straža, do naselja Leskov Grm. Postavljena su 32 ulična stupa s ugrađenim LED energetski učinkovitim te ekološki prihvatljivim rasvjetnim tijelima.
– To je na području naše općine prva “prava ulična rasvjeta”, u punom smislu te riječi, a za navedeni projekt Općina je u proračunu osigurala oko 360 tisuća kuna – rekao je načelnik Zvonko Jutriša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba