Načelnik Zvonko Škreblin održao prijem za najuspješnije učenice i učenike

Objavljeno: 22.07.2016. Jelena Jazbec

Načelnik Desinića Zvonko Škreblin danas je održao prijem za učenice i učenike Osnovne škole Đure Prejca, te njihove mentore, koji su na županijskim i državnim natjecanjima tijekom prošle školske godine postigli uspješne rezultate.

Natjecanja i smotre

Među najuspješnijima su: ekipa Crvenog križa koja je na međužupanijskom natjecanju mladeži osvojila treće mjesto, a činili su je Lucija Hlupić, Katarina Podhraški, Kristina Podhraški, Marijana Županić, Leon Beber i Gabrijela Antolić, uz mentorstvo Karmenke Blažun, zatim učenici iz Područne škole Velika Horvatska, Dominik Ivić, Elizabeta Turčić, Leon Kramarić, Lea Škalički i Tina Čondrić, uz mentoricu Lidiju Bucifal i Gorana Šupera, učitelja engleskog jezika, za sudjelovanje na Državnoj smotri projekata iz Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo, te Lucija Hlupić, za sudjelovanje na županijskoj smotri LIDRANO, pod mentorstvom Vedrane Gudek. Lucijin je literarni rad na kajkavskom narječju predložen za Državnu smotru.

Čestitke i mentorima

– Veseli me što ste vi učenici i učenice naše škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, školu i općinu Desinić na županijskoj i državnoj razini. Čestitke i zahvala upućena je i mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što većem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja – rekao je načelnik Škreblin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba