“Sigurnost i povjerenje”

Tiskan promidžbeni materijal s korisnim savjetima o komunikaciji s osobama s invaliditetom

Objavljeno: 20.07.2016. Jelena Jazbec

Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek predsjednici Koordinacije udruga osoba s invaliditetom KZŽ Mirjani Janžek i zamjeniku načelnika Policijske uprave krapinsko – zagorske Željku Sugnetiću, predala je promidžbeni materijal tiskan u sklopu preventivne aktivnosti “Sigurnost i povjerenje”, koju provodi PU krapinsko-zagorska u suradnji sa Županijskim vijećem za prevenciju u lokalnoj zajednici KZŽ i Koordinacijom udruga osoba s invaliditetom KZŽ. Tiskani letci sadrže korisne savjete o komunikaciji s osobama s invaliditetom te kontakt podatke aktivnih udruga osoba s invaliditetom na području županije.

Hvalevrijedna inicijativa

– Ovo je jedna hvalevrijedna inicijativa, budući da je iskustvo pokazalo kako se policijski službenici, ali i svi oni koji rade u javnom sektoru te uslužnim djelatnostima, ponekad nađu u situaciji da nisu sigurni kako postupiti prema osobi s invaliditetom. Vjerujem da je ovo početak jedne dobre suradnje na području edukacije te se radujem najavama daljnjih preventivnih aktivnosti – poručila je Petek.

Pozitivni stavovi

Zamjenik načelnika PU krapinsko – zagorske Željko Sugnetić i predsjednica Koordinacije udruga osoba s invaliditetom KZŽ Mirjana Janžek istaknuli su kako se ovom aktivnošću ujedno želi dodatno ojačati suradnja policije s udrugama osoba s invaliditetom te razvijati pozitivne stavove osoba s invaliditetom prema policiji i policijskim službenicima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba