MOJE SAVRŠENO VJENČANJE

Cijene menija, raspoloživi termini i kapacitet – odaberite savršenu salu za vašu svadbenu svečanost

Objavljeno: 20.07.2016. zagorjeinternational

Kako biste se pripremili za svoj dan iz snova, jedna od najvažnijih rezervacija koju morate ugovoriti i godinu dana unaprijed, jest rezervacija sale za vjenčanje. U Hrvatskom zagorju i okolici nudi se pregršt prostora za svadbene svečanosti, a mi vam u nastavku donosimo neke od njih.

Vlastiti meni

Jedan od odlučujućih kriterija, uz slobodan termin i cijenu, svakako je kapacitet. Stoga, ako želite veliko vjenčanje s puno uzvanika, vaš odabir mogao bi biti Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama, čiji je kapacitet 450 uzvanika, a nudi vrhunsku gastronomsku i enološku ponudu te lijep i atraktivan prostor, uz profesionalno osoblje. Gastro ponuda za svadbene svečanosti je pomno odabrana i pripremljena, a nudi niz bogatih i raznovrsnih menija, uz mogućnost kreacije vlastitog menija. Također, ukoliko se broj vaših uzvanika penje iznad 200, dobar odabir za vas mogao bi biti i Restoran “As” u Pregradi (kapacitet do 300 uzvanika), Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici (do 280 uzvanika), Hotel Trakošćan (do 270 uzvanika) te Restoran “Dunav” u Svetom Križu Začretju (do 250 uzvanika). Ako ste se odlučili za svadbu do 200 uzvanika, prostor koji će zadovoljiti vaše potrebe, a ujedno vam pružiti punu uslugu koja vam je potrebna na dan vašeg vjenčanja, jest sala za vjenčanje u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. Ako želite vjenčanje iz bajke, na atraktivnoj lokaciji, u ambijentu koji priča jednu drugačiju, sasvim posebnu priču, za vas je idealan Dvorac Empirej, koji također može primiti do 200 uzvanika.
Što se tiče svadbenog menija, cijene se kreću od 210 do 575 kuna, ovisno o ponudi i željama klijenata. U Restoranu “As”, sve cijene menija dogovaraju se s pojedinim klijentom, u Termama Jezerčica cijene se kreću od 210 kuna po osobi, u hotelu Matija Gubec od 220 kuna do 260 kuna, Bluesun hotel Kaj ima ponudu već od 380 kuna po osobi, dok u Restoranu “Dunav” meni po osobi plaćate od 310 do 360 kuna. U Hotelu Trakošćan cijene menija kreću se od 300 do 400 kuna po osobi, dok je u Dvorcu Empirej cijena do 575 kuna po osobi, a u nju su uključene sve slastice, kolači i svadbena torta.

Prva bračna noć

U Termama Jezerčica osoblje sa zadovoljstvom može osmisliti poseban jelovnik prema željama gosta. Kao dodatne usluge nude svadbene kolače po izboru glavne slastičarke, svadbenu tortu te pakete pića neograničene konzumacije. Uz sve svadbene ponude jelovnika za minimalno 30 gostiju, Hotel Terme Jezerčica mladencima poklanja i prvu bračnu noć u hotelu, pjenušac i osvježenje posluženo u apartmanu, kasnu odjavu iz hotela bez naknade, doručak poslužen u sobi ili hotelskom restoranu, ovisno o željama mladenaca, osiguran parking za goste, prostor za svadbenu večeru bez naknade, posebnu cijenu noćenja za goste te piće dobrodošlice.
Da biste uhvatili željeni termin, pokazalo je ovo naše malo istraživanje, svoju ćete svadbu morati početi planirati više od godinu dana unaprijed. U Hotelu Trakošćan jesen 2016. i proljeće 2017. u potpunosti su popunjeni, a mogli biste možda uhvatiti još nekoliko termina u ljeto sljedeće godine. Ukoliko ste u žurbi, u Termama Jezerčica svoj biste termin mogli pronaći i u jesen i zimu ove godine, a slično je i s Hotelom Matija Gubec. U Restoranu “Dunav”, slobodni su termini 29. listopada, 5. studenoga i 26. studenoga. Restoran “As” u potpunosti je popunjen do srpnja 2017., a slično je i s Dvorcem Empirej. O slobodnim terminima u Bluesun hotelu Kaj, informacije možete dobiti putem mail adrese [email protected].
Nakon što ćete rezervirati savršeno mjesto za savršen svadbeni tulum do zore, zasigurno ćete se prebaciti na potragu za savršenim zabavljačem, koji će vašu veliku noć pretvoriti u događaj za pamćenje. Stoga vam sljedećeg utorka predstavljamo bendove i DJ-eve koji će vaše goste oboriti s nogu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba