Objavljen javni poziv

Traže se 53 pomoćnika u nastavi za rad u zagorskim osnovnim i srednjim školama

Objavljeno: 19.07.2016. Jelena Jazbec

Krapinsko – zagorska županija objavila je javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju u odgojno – obrazovnim ustanovama – partnerima u projektu Baltazar 3.

Traže se 53 osobe za rad u osnovnim i srednjim školama u Krapinsko – zagorskoj županiji, koje će raditi 20 sati tjedno. Uvjet je završena minimalno srednja škola te da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak. Prednost će imati osobe koje već imaju iskustvo rada na tom području, koje su sudjelovale u edukacijama za pomoćnike u nastavi ili koje imaju nekog iskustva u volontiranju. Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi jest pružanje neposredne podrške u razredu učenicima s teškoćama u razvoju, pomoć pri uključivanju u razredni kolektiv te svladavanje socijalno – psiholoških prepreka i nastavnih sadržaja.

Pisane prijave sa svim traženim prilozima podnose se na adresu: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, Ksavera Šandora Đalskog 4, 49 000 Krapina, s naznakom “Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovama – partnerima u Projektu ‘Baltazar 3’“, najkasnije do 27. srpnja. Sve dodatne informacije dostupne su na internetskim stranicama Krapinsko – zagorske županije.

Zamjenica župana Jasna Petek objavila je i dobru vijest vezanu uz projekt Baltazar.

– U svakom projektu koji se prijavljuje, prijavitelj mora imati svoju komponentu financiranja. Mi smo za Baltazar 2, koji je vrijedio za prošlu školsku godinu, svoju komponentu imali u iznosu od 414.973 kune. U ožujku ove godine, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu sredstava iz Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata, gdje smo zapravo mi mogli taj dio svoje financijske komponente u projektu Baltazar prijaviti, i dobili smo 80 posto tog iznosa, znači, dobili smo 331.978 kuna, što je jedna lijepa vijest, jer naravno da taj novac koji nam se vratio iz Baltazara 2, ćemo preusmjeriti na Baltazar 3 – istaknula je Petek.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba