Nestao Stjepan Medvedec (59)

Očajna kćer: Molim vas pomozite, od petka se mom ocu gubi svaki trag

Objavljeno: 18.07.2016. Alen Brodar

– Molim vas za pomoć! U petak je nestao moj otac Stjepan Medvedec iz Kuzminca, kućni broj 58a. Zadnje je viđen na području Gornje Šemnice, gdje je ostavio auto kod svoje kleti i otada mu se gubi svaki trag – napisala je na Facebooku zabrinuta Stjepanova kćerka Ivana.
Kaže kako je zadnje viđen u petak oko podneva, no obitelj je već nešto prije 15 sati obavijestila policiju da je Stjepan nestao.

Utučen i depresivan

– Uplašili smo se jako i nismo dugo čekali da pozovemo policiju, naime, otac je u zadnje vrijeme dosta utučen i depresivan. Samo da nije ono najgore – kaže nam Ivana.
Dodaje da je klet bila zaključana i da su ključevi bili u Stjepanovom autu, koji je također bio zaključan.
Na teren su nakon policije izašli i lovci koji pretražuju teren, a u nedjelju im se priključila i Gorska služba spašavanja.
Kako doznajemo, dosad je pretraženo oko 120 hektara područja u Gornjoj Šemnici, a pretraživalo se po zonama. U potragu je bilo uključeno 13 pripadnika i pripadnica HGSS-a te tri psa. Međutim, od Stjepana još ni traga.
Inače, HGSS se povukao iz potrage, a na terenu je i dalje policija koja uz pomoć mještana i lovaca pretražuje područje.

Evidencija nestalih

– Zahvaljujemo se svima koji su se na bilo koji način uključili u potragu, a i dalje molimo sve građane i dobre ljude ako znaju bilo kakvu informaciju, da nas obavijeste na brojeve telefona 091/371-6711 ili 091/371-6712 – moli zabrinuta obitelj.
Na internetskoj stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba objavljeni su i podaci o nestalom 59-godišnjem Stjepanu Medvedecu, za kojeg piše da je visok 179 centimetara, prosijede kose i brkova te kestenjastih očiju. Od posebnosti, na desnom zapešću ruke ima tetovažu bodeža.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba