Započeo Badlfest

Jedinstveni glazbeni doživljaj uz Amiru Medunjanin i Antu Gela, kao uvod u bogat petodnevni program

Objavljeno: 15.07.2016. Jelena Jazbec

Jučerašnjim koncertom Amire Medunjanin i Ante Gela u Središnjem perivoju Krapinskih Toplica, započeo je peti po redu Badlfest. Više stotina ljudi uživalo je u nastupu ovih poznatih umjetnika, a zadovoljstvo nije skrivao ni načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić.

Lijepa atmosfera

– Reakcija publike, koja je dobar dio koncerta pjevala zajedno s izvođačima, bila je prekrasna. Jako sam zadovoljan lijepom atmosferom. Raduje me i to što je došlo puno posjetitelja koji nisu iz Krapinskih Toplica, koji su potegnuli čak iz Zaprešića, Zagreba i okolnih mjesta. Nadam se da će i večeras biti tako, pa i bolje, kada nas u Aleji kestena očekuje nastup Marijana Bana i Diktatora, a prije toga će publiku zabavljati Quentin’s Dogs i Human. Pozivam sve da nam se tijekom vikenda pridruže u Krapinskim Toplicama – rekao je Svažić.
Sutrašnji dan obilježit će sportske aktivnosti, pa će se tako održati Badl biciklijada i mini nogometni turnir, a posjetitelji će moći razgledati i izložbu oldtimera. U 20 sati u Središnjem perivoju koncert će održati Klapa Kmeti, u 21 sat započet će revija filmova s Tabor film festivala, dok će istovremeno u Aleji kestena nastupiti grupa Adastra, te Bumerang, Dady Cool Band i DJ Goc.

Kazališna predstava

U nedjelju u 16 sati na rasporedu je Badlov kulinarski kup, uz gosta Tomislava Golubana, a u 19 sati, publika će moći uživati u koncertu Ciklus Heferer, u župnoj crkvi Presvetog Trojstva. U isto vrijeme, u Aleji kestena započinje Veselica s Podvinčanima, a u Središnjem perivoju, Disco Kids Party. Program ovogodišnjeg Badlfesta zatvara kazališna predstava Histriona “Marijana kabare”, koja će se održati u Bar sali Hotela Toplice u ponedjeljak u 20 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba