Tomislav Končevski o Nansi Tireli:

Gledala je samo svoje osobne interese, a zanemarila interese stranke

Objavljeno: 14.07.2016. mladenmandic

Nakon što su Hrvatski laburisti suspendirali svoju bivšu čelnicu Nansi Tireli, zbog njenih izjava u emisiji “Bez cenzure” na rovinjskom radiju, ona je jučer sama podnijela ostavku. Predsjednik Laburista Tomislav Končevski rekao nam je kako je Nansi Tireli svojim izjavama umnogome naštetila ugledu stranke, zbog čega su je morali suspendirati, no Sud časti neće morati odlučivati o daljnjem postupku, jer je Nansi Tireli sama dala ostavku i za njih je taj slučaj riješen.
– Žao mi je zbog toga, ali zbog svojih očitih samostalnih pregovora sa SDP-om, bez znanja stranke, morali smo tako postupiti. Ona je gledala samo svoje osobne interese i to kako preko SDP-a ući u Sabor, a zanemarila je stranačke. Izgleda da je uvidjela što je napravila i jučer sama podnijela ostavku na čelništvo u stranci – rekao nam je čelnik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski. Na upit kako će Laburisti izaći na predstojeće parlamentarne izbore, Končevski je rekao kako će se o tome odlučiti na Nacionalnom vijeću stranke, koje će se održati u subotu u 11 sati.
– Imamo na stolu nekoliko ponuda ostalih stranaka, uglavnom lijevih opcija, no hoćemo li, s kim i na koji način ući u koaliciju, još uvijek pregovaramo. Sve će biti jasnije nakon subote – rekao nam je Končevski.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba