Prijem u Gradskoj vijećnici

Gradonačelnik Zlatko Brlek primio 17 novorođenih Klanjčana

Objavljeno: 30.06.2016. mladenmandic

 

Klanječki gradonačelnik Zlatko Brlek održao je na Dječjem odjelu klanječke Gradske knjižnice Antuna Mihanovića prijem za roditelje novorođenih Klanjčana. Uz gradonačelnika i tajnicu Jelkicu Žigman, mališane su dočekale i v.d. ravnateljice knjižnice Mirjana Čelec, a iz Društva “Naša djeca” Mirjana Smičić Slovenec te Jelena Bašić. Zaželjevši roditeljima puno zdravlja za njihove prinove, gradonačelnik Brlek je s puno veselja naglasio kako je u prvoj polovici ove godine rođeno 14 malih Klanjčanki i Klanjčana, a na prijemu je bilo i troje roditelja čija su djeca rođena krajem prosinca prošle godine.

– Ova je brojka sasvim sigurno bolja od prijašnjih godina, pa se nadamo se da će se, ako tako bude i drugoj polovici godine, loša demografska slika na području Klanjca, ipak malo popraviti – rekao je klanječki gradonačelnik Brlek.
Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu Grada u iznosu od tisuću kuna za prvo dijete, te dvije tisuće kuna za drugo i svako sljedeće dijete, kao i prigodne poklone Gradske knjižnice i Društva „Naša djeca“ Ukupno je za financijsku pomoć roditeljima izdvojeno 27 tisuća kuna iz gradskog proračuna.

Novorođeni Klanjčani su Lovro Duk, Arsen Vlaisavljević, Matija Horvatin, Mia Gašpar, Noa Petrišić, Jakov Hrbud, Andrija Gašpar, Klara Babić, Luka Glogoški, Monika Antolić, Nadia Jambrešić, blizanci David i Sara Havrle, Leonardo Trupec, Jan Sušec, Ema Slavec i Martin Filko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba