OŠ Augusta Cesarca prošla natječaje za sudjelovanje u dvama EU projektima

Objavljeno: 28.06.2016. Jelena Jazbec

Osnovna škola Augusta Cesarca Krapina prošla je natječaje za sudjelovanje u dvama EU projektima – “Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj” i “Vrednovanje generičkih kompetencija 2020”.
Ciljevi prvog projekta su doprinijeti razvoju individualnog davanja i strateške korporativne filantropije u Hrvatskoj, povećati prisutnost i broj kooperativnih modela strateške korporativne filantropije davanja u Hrvatskoj te razviti inovativne pojedinačne modele davanja u Hrvatskoj u kojima su glavni akteri promjena djeca i mladi.
Projekt “Vrednovanje generičkih kompetencija 2020” provodi Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet, a odabrano je nekoliko generičkih kompetencija na koje će se fokusirati projektne aktivnosti. To su: učiti kako učiti, informacijska pismenost, komunikacija i suradnja, kreativnost i inovativnost te digitalna pismenost. U projektu sudjeluju profesori: Ivana Vešligaj, Natalija Ilić, Kornelija Hanžek, Gordana Kučinić, Martina Petriško i Ivana Suhodolčan, a projektom će biti obuhvaćeni učenici sedmih razreda te predmeti biologija, hrvatski i engleski jezik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba