Gradska knjižnica Krapina

Bogat program obilježavanja Dana dječjeg odjela, započinju i razmjene knjiga i udžbenika

Objavljeno: 20.06.2016. Jelena Jazbec

Gradska knjižnica Krapina, povodom sutrašnjeg obilježavanja 5. po redu Dana dječjeg odjela, za svoje je mališane pripremila bogat cjelodnevni program.

Pričaonice i radionice

Od 10 do 10.30 sati na rasporedu je pričaonica na engleskom jeziku “Cat in the hat”, s likovnom radionicom za djecu od 10 do 12 godina, koja se organizira u suradnji sa školom stranih jezika “Versus”. Od 12 do 13.30 održavat će se likovna radionica pod nazivom “Od starih knjiga do umjetnina”, namijenjena djeci od 8 do 12 godina. Pričaonica za najmlađe, djecu od 3 do 6 godina, pod nazivom “Pričice i pjesmice iz daleke Afrike”, na rasporedu je od 14 do 14.45 sati. “Kamishibai kazalište”, likovno – literarna radionica ilustriranja zen priče, započinje u 16 sati, a namijenjena je djeci od 6 do 14 godina.

4. srpnja

Također, na štandu ispred knjižnice održavat će se razmjena knjiga, stoga su svi bibliofili pozvani da višak svojih knjiga donesu na štand, a kući ponesu nešto iz knjižničke zalihe.
4. srpnja započinje i razmjena udžbenika, koja se provodi na način da svi zainteresirani dostave udžbenike koji im više ne trebaju, a uzimaju ono što im treba za sljedeću školsku godinu. Samo oni koji donesu udžbenike, imaju pravo na razmjenu. Na oglasnoj ploči možete ostaviti svoje podatke i kontakt za lakše posredovanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba