Tabor Film Festival

Objavljeni rezultati prvog kruga natječaja za hrvatske bendove te raspored izvođača po danima

Objavljeno: 16.06.2016. Jelena Jazbec

Završio je prvi krug natječaja za hrvatske bendove na Tabor Film Festivalu. Prema odluci glazbenog žirija, u drugi krug ušlo je deset bendova: Clone Age, Dik O’braz, From Another Mother, Mind Zoo, Mr. Albino, Ogenj, Svemir, The Black Room, Thee Melomen i Univerzitas. Priliku da nastupi uz poznata imena kao što su Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries i Naxatras, dobit će bend koji skupi najviše lajkova do 26. lipnja u 23.59.

Slovenski natječaj

Za svoje favorite možete glasovati na stranici Zvonka radost, s time da možete glasovati za više hrvatskih bendova, kao i za slovenske bendove, jer je na istoj stranici objavljen i slovenski natječaj.
Organizatori su objavili i raspored izvođača po danima, pa će tako u četvrtak, 7. srpnja, nastupiti Kries, Pridjevi, Breakdown te pobjednik prvog natječaja. U petak su na rasporedu Rundek Cargo Trio, Radio Aktiv i FOR, u subotu Repetitor, ABOP te pobjednik drugog natječaja, i u nedjelju Kultur Shock, Naxatras i Rolin Humes.

Festivalska ulaznica

Od 15. lipnja, festivalska ulaznica stoji 125 kuna za sva četiri dana, a uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba