Ministarstvo poduzetništva

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju još 867 milijuna kuna

Objavljeno: 16.06.2016. mladenmandic

Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavilo je projekte financirane bespovratnim novcem iz fondova EU. Projektima je dodijeljen bespovratni novac iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od preko 82 milijuna kuna, čime će se potaknuti ulaganja u ukupnom iznosu od preko 258 milijuna kuna i otvoriti oko 190 radnih mjesta. Predstavljeno je i 14 korisnika kojima je u posljednjih šest mjeseci odobren novac. Među njima su i dva poduzeća iz Zagorja – Dundo promet iz Radoboja i TPK Orometal iz Oroslavja. Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat podsjetio je kako Ministarstvo ima trajno otvoreni javni poziv za projekte obrtnika i poduzetnika “Kompetentnost i razvoj MSP”, u ukupnom iznosu od 867 milijuna kuna, iznosi pojedinačnih potpora kreću se od 300 tisuća kuna do 30 milijuna kuna, a procedura prijava je jednostavnija nego prije. Poticaji se mogu dobiti za početna ulaganja, bilo da su povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice, proširenjem kapaciteta, širenjem proizvodnje ili temeljitom promjenom u sveukupnom proizvodnom procesu.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba