11. Hoykina Fotosofia

Fotografima pozirali Doris Pinčić, Davor Gobac, Mile Kekin, Rene Bitorajac, Zoran Primorac, Vedran Mlikota…

Objavljeno: 15.06.2016. mladenmandic

U Tuheljskim Toplicama od 12. do 19 lipnja održava se 11. po redu foto radionica Fotosofia našeg poznatog fotografa Damira Hoyke. Kao i svake godine, i ove godine na natječaj su se javili brojni fotografi iz cijele regije i temeljem javnog natječaja, za radionicu je odabrano 15 najboljih iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Celebrity day

Jučer je u Tuheljskim Toplicama bio Celebrity day, u sklopu kojeg su pred objektivima 15-ero odabranih fotografa, pozirali glumci, sportaši, pjevači, voditelji i ostale poznate osobe iz regije. Tijekom prijepodneva, fotografima su pozirali Rene Bitorajac i Mile Kekin, a poslijepodne Davor Gobac, Zoran Primorac, Vedran Mlikota, Doris Pinčić, Damir Martin, Mario Možnik i mnogi drugi. Na kraju su, u suradnji s Atletskim savezom Hrvatske, održane i kros utrke na tri i šest kilometara, u kojima je sudjelovalo 38 natjecatelja.

Poznati skijaš

U manje zahtjevnoj utrci na tri kilometra, prvo mjesto kod muškaraca osvojio je Juraj Priputen, a kod žena 14-godišnja Lea Gelo. U onoj nešto zahtjevnijoj utrci na šest kilometara, prvi je ciljem prošao naš poznati skijaš Natko Zrnčić Dim, osam sekundi ispred organizatora Damira Hoyke i 21 sekunde ispred nekad poznatog policijskog glasnogovornika Krunoslava Borovca. U ženskoj konkurenciji na šest kilometara, prva je bila Tina Rowe, ispred poznate voditeljice i glumice Doris Pinčić. Celebrity day u Tuheljskim Toplicama završio je domjenkom i zajedničkim druženjem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba