Turnir “Željko Sviben Rus”

Prvo mjesto domaćinima, dobrovoljnim darivateljima krvi iz Mihovljana

Objavljeno: 14.06.2016. Jelena Jazbec

Povodom Svjetskog dana darivatelja krvi, koji se obilježava 14. lipnja, Gradsko društvo Crvenog križa Zlatar u Mihovljanu je organiziralo 16. po redu Memorijalni turnir “Željko Sviben Rus”. Radi se o tradicionalnom malonogometnom turniru za darivatelje krvi iz poduzeća i ustanova koje posluju na području Zlatara. Na turniru i prigodnom druženju okupilo se oko 180 sudionika, volontera i aktivista. Natjecalo se devet ekipa dobrovoljnih darivatelja krvi, a prvo mjesto osvojili su domaćini, darivatelji iz Mihovljana. Pehar za fair play osvojila je momčad Jadranskog osiguranja, najboljim golmanom proglašen je Matija Bobek, a najboljim strijelcem turnira Nikola Pavlek.
Sudionike je pozdravio načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić, a pehare najuspješnijima uručili su zagorski župan Željko Kolar i zlatarska dogradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba