Kultura, zabava, glazba i sport

Evo što vam u sljedeća tri mjeseca donosi bogat program “Ljeta u Mariji Bistrici”

Objavljeno: 14.06.2016. Jelena Jazbec

U sklopu manifestacije “Ljeto u Mariji Bistrici”, tijekom sljedeća tri mjeseca posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturnom, zabavnom i sportskom programu, koji je već započeo proslavom 70 godina DVD-a Tugonica – Podgrađe, te koncertom “Noć u operi”.

Dan općine i župe

Ove subote na Trgu pape Ivana Pavla II., s početkom u 20 sati, održat će se koncertno – zabavna večer na kojoj će, između ostaloga, nastupiti Renata Sabljak i Adalbert Turner Juci. U subotu, 25. lipnja, održat će se Susret umirovljenika Krapinsko – zagorske županije te proslava Dana mjesnih odbora općine Marija Bistrica, a sljedećeg dana i Veseli dječji dan. Od 1. do 3. srpnja traju Dani folklora i zabave na Lazu. 9. srpnja na Trgu papa Ivana Pavla II. na rasporedu su Susreti folklornih ansambala, a 13. srpnja održat će se svečana proslava blagdana Majke Božje Bistričke, te proslava Dana općine i župe.

Završetak 4. rujna

16. srpnja na rasporedu je Bistrička noć, a 23. srpnja Kerekeš teatar na Trgu pape Ivana Pavla II. igrat će svoju poznatu predstavu “Krtice”. 5. kolovoza organizirana je proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, 19. kolovoza na rasporedu je Susret klapa, a 21. kolovoza 14. po redu Vozočašće konjskih zaprega. Program završava biciklijadom “Selnica – Gusakovec”, 4. rujna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba