20 godina djelovanja ZZJZ-a

“Radi se o modernoj zdravstvenoj ustanovi koja ima više od 50 zaposlenih”

Objavljeno: 13.06.2016. Jelena Jazbec

Zavod za javno zdravstvo Krapinsko – zagorske županije u Lovačkom domu u Loboru obilježio je 20 godina djelovanja.
Osnovan je 1. lipnja 1996. godine, izdvajanjem higijensko – epidemiološke djelatnosti iz Doma zdravlja i mikrobiološke djelatnosti iz Opće bolnice Zabok, a jedna od osoba koja ja uz Zavod vezana od njegova osnutka, jest Sonja Borovčak, bivša zagorska županica. Borovčak se u Loboru prisjetila puta koji je Zavod prošao da bi prerastao u modernu zdravstvenu ustanovu koja ima 53-oje zaposlenih i 13 milijuna kuna godišnjeg prometa. Ravnatelj Zavoda Tomislav Jadan istaknuo je kako Zavod djeluje kroz tri ispostave koje se nalaze u Zlataru, gdje je i sjedište Zavoda, te u Krapini i Zaboku, ali je na usluzi svim stanovnicima Krapinsko – zagorske županije.
Proslavi je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek.
– Od svih aktivnosti, moram posebno istaknuti brojne projekte prevencije, promicanja zdravih stilova života i suzbijanja ovisnosti, na kojima zaista odlično surađujemo – rekla je Petek, zaželjevši nastavak uspješnog rada Zavoda i u budućnosti.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba