Sjednica Županijskog odbora HSS-a

Željko Zozoli iz Hrašćine izabran za v. d. predsjednika zagorskog HSS-a

Objavljeno: 10.06.2016. mladenmandic

Nakon što je 31. svibnja dugogodišnja predsjednica zagorskog HSS-a Vlasta Hubicki podnijela ostavku, predsjednik Općinske organizacije HSS-a Hrašćine i županijski vijećnik Željko Zozoli, na sinoćnjoj je sjednici županijskog Odbora Hrvatske seljačke stranke koja je održana u Svetom Križu Začretju, izabran za v. d. predsjednika zagorskog HSS-a. On će biti zadužen za pripremu i sazivanje Izvanredne izborne skupštine.

Kako doznajemo, kandidacijski postupak kandidature za novog predsjednika ili predsjednicu trajat će do 25. lipnja, a izvanredna Izborna skupština trebala bi se održati sredinom srpnja. Kao najizgledniji kandidati za nove čelnike zagorskog HSS-a uz Željka Zozolija, spominju se i pomoćnica ministra turizma Martina Jantol iz Stubičkih Toplica te Hrvoje Brezinšćak iz Huma na Sutli. Zlatarski gradonačelnik Stanko Majdak, bivši predsjednik zagorskog HSS-a, kojeg su, nakon što je najavio svoj povratak u bivšu stranku, neki ponovo vidjeli na čelnom mjestu zagorskog HSS-a, rekao nam je da najvjerojatnije, barem zasad, neće ni ulaziti u HSS.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba