ŽUPANIJSKI SUD U ZAGREBU

Svi zagorski dileri, osim maloljetnika, dobili 30 dana istražnog zatvora

Objavljeno: 10.06.2016. Alen Brodar

Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Erna Dražančić, pritvorila je u istražni zatvor na 30 dana sve dilere, uhićene nakon višemjesečne policijske akcije, piše 24 sata.

Zagorska policija u srijedu je uhitila devetero dilera iz zlatarbistričkog, stubičkog i zabočkog kraja te iz Zagreba. Sumnjiče ih za preprodaju marihuane, psilocibina, amfetamina i ectasyja. Uhićeni su i pritvoreni Asmir Bečirović (35), Robert Bušić (48), Tino Pavalić (22), Karlo Žukina (18), Marijan Deak (21), Tomislav Knezić (27), Marko Vuk (26) i Kristijan Čačković (31). Deveti uhićeni je maloljetnik i njega policija u četvrtak navečer nije prepratila u Istražni centar.

Podsjetimo, pronađeno je ukupno 2.892,32 grama marihuane, 10 stabljika indijske konoplje, četiri vage, sedam drobilica i neznatna količina novaca, koji potječe od prodaje droge. Uhićeni su kontinuirano i organizirano vršili prodaju marihuane, psilocibina (halucinogene gljive), amfetamina i ecstasya velikom broju osoba s područja Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba.

– Imenom i prezimenom uspjeli smo identificirati više od 150 konzumenata droge u Zagorju – rekao je voditelj službe kriminalističke policije Kristijan Potočki, dodavši pritom da se droga prodavala i maloljetnicima. Pozvali su i roditelje da budu oprezni i da shvate da su lake droge lako dostupne njihovoj djeci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba