Sveti Križ Začretje

Sportski susreti okupili 140 zagorskih obrtnika iz devet udruženja

Objavljeno: 06.06.2016. zagorjeinternational

 

Obrtnička komora Krapinsko – zagorske županije u Svetom Križu Začretju održala je 14. sportske susrete. Pozdravnu riječ i dobre sportske rezultate prisutnima na samom početku uputili predsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Davor Pleško, načelnik općine Sveti Križ Začretje Marko Kos, predsjednik Udruženja obrtnika Ivica Roginić i župan Željko Kolar koji je otvorivši ovogodišnje sportske susrete rekao da se na području Krapinsko – zagorske županije već neko vrijeme osjećaju i više nego pozitivni gospodarski pomaci.

Najveći broj novozaposlenih

– Prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, dvije godine zaredom najveći broj novozaposlenih osoba u Hrvatskoj registriran je upravo na području Zagorja, a na Zavodu za zapošljavanje imamo i najmanji broj nezaposlenih u posljednjih 11 godina – rekao je župan Kolar. Na ovogodišnjem susretu bilo je 140 sudionika iz devet sportskih ekipa. Održana su natjecanja u nogometu, potezanju užeta, pikadu i streljaštvu.
U nogometu prvo mjesto osvojilo je Udruženje obrtnika grada Krapine i općine Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, ispred Međuopćinskog udruženje obrtnika Klanjec i Udruženje obrtnika Bedekovčina Najbolji strijelac bio je Dado Dlesk iz Krapine. U potezanju štrika prvo je bilo Udruženje obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić, ispred Udruženja obrtnika grada Zaboka i Udruženje obrtnika Zlatar. U pikadu najbolje je bilo Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice, ispred Udruženje obrtnika Krapine i Udruženje obrtnika Sveti Križ Začretje. U streljaštvu najbolje je bilo Udruženje obrtnika Klanjec ispred Udruženje obrtnika Bedekovčina i Udruženje obrtnika grada Zaboka. Pojedinačno najbolji je bio Filip Sever iz Klanjca, ispred Daniela Ivanića iz donjostubičkog Udruženja i Marija Kiseljaka iz krapinskog Udruženja.

Priznanje za fair play

Priznanje za fair play uručeno je Udruženju obrtnika Sveti Križ Začretje. Nakon završetka natjecanja, druženje se nastavilo u Pastoralnom centru, a pridružio im se i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec. Iduće godine domaćin Susreta bit će krapinsko Udruženje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba