“Budi koristan”

U sklopu školskog projekta, posadili vinovu lozu u dvorištu dječjeg vrtića i uredili igralište

Objavljeno: 04.06.2016. Jelena Jazbec

U sklopu projekta “Budi koristan”, uređeno je igralište pokraj Područne škole Kostel. Ovaj društveno koristan projekt proveli su članovi tima dr. Pavle Miletić – Branimir Drenški, Darko Krmek, Vedran Hucaluk i Bojan Tepeš, pod mentorstvom profesora Mislava Ante Omazića. Oni su polaznici CROMA EduCare programa za nastavak profesionalnih kompetencija i znanja, a provođenjem ovog projekta usvojili su osnovna znanja o postupku pripreme i realizacije projekta po fazama, što će moći primijeniti i na svojim radnim mjestima.

Projekt je trebao biti pripremljen na način da se može realizirati u skladu s mogućnostima članova tima, pa je tako prva faza realizirana u Dječjem vrtiću “Naša radost”, a uključivala je sadnju vinove loze i uređenje dvorišta. Na igralištu u Kostelu, u sklopu druge faze, članovi tima pokosili su travu i i obojili ljuljačke i klackalice.

– Želimo poslužiti kao primjer drugima te ih potaknuti i uvjeriti da i oni svojim djelovanjem mogu mijenjati svijet oko sebe nabolje – poručio je Branimir Drenški.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba