Posjet redakciji ZI-a

Srele: Vraćam se u studenom jači nego ikad, oborit ću nekoliko rekorda

Objavljeno: 03.06.2016. Alen Brodar

Powerlifter Srećko Martinić – Srele iz Oroslavja, predsjednik najboljeg powerlifting kluba u zemlji, Srele brutal Teama, posjetio je danas redakciju Zagorje Internationala. Pritom nam je donio i prigodne poklone – majice svog kluba, a mi smo iskoristili priliku da ga odmah vidimo na djelu. Odvezli smo ga u Podgoru Krapinsku u Street workout park, gdje nam je dokazao da je jedan od jačih ljudi u zemlji.

– Treniram svakodnevno, a treninzi koje radim s Mirkom Filipovićem su prebrutalni, osjećam se jači nego ikad. U studenom se vraćam natjecanjima, na Državno prvenstvo pod IPF-om, najjačom organizacijom u powerliftingu, koja je u sklopu Hrvatskog powerlifting saveza, kao pridruženog člana Hrvatskog olimpijskog odbora. Planiram srušiti nekoliko rekorda, prije svga svoj osobni od 202,5 kg, ali bit ću najbolji i u drugim kategorijama, naravno, koliko će mi to zdravlje omogućiti – najavio nam je Srele.
Dodao je da njegov Srele brutal Team 25. lipnja sa deset natjecatelja izlazi na Kup Hrvatske, koji će se održati u Đurđevcu.
– Spremamo nove rekorde i zlata, a Srele brutal Team predvodi najjača bench press natjecateljica u zemlji, moja supruga Ružica, koju osobno treniram, a trenutno drži rekord od 72,5 kg u kategoriji do 57 kilograma – zaključio je Srele.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba