Olimpijada dječjih vrtića

Najuspješniji mali olimpijci iz Dječjeg vrtića “Bubamara”, Krapinčanima priznanja za fair play

Objavljeno: 01.06.2016. Jelena Jazbec

 

Na jubilarnom 15. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića, održanom jučer u Zaboku, sudjelovalo je 500-tinjak djece i 30-ak teta iz 15 zagorskih dječjih vrtića. U organizaciji Športske zajednice Krapinsko – zagorske županije i pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, mališani su se natjecali u pet disciplina: nogomet, bacanje kugle, skok u dalj s mjesta, trčanje na 50 metara i štafeta.
Najuspješniji je bio Dječji vrtić “Bubamara”, a drugoplasirani i trećeplasirani bili su Dječji vrtić “Zagorske pčelice” iz Svetog Križa Začretja i Dječji vrtić “Naša radost” iz Pregrade. Dječji vrtić “Gustav Krklec” iz Krapine dobio je priznanja za fair play.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba