Tabor film festival

Osigurajte nastup na jednom od najpoznatijih hrvatskih filmskih festivala

Objavljeno: 31.05.2016. Jelena Jazbec

Tabor film festival, 14. po redu, održat će se od 7. do 10. srpnja u desinićkom dvorcu Veliki Tabor, a osim bogatog filmskog programa, posjetiteljima će omogućiti uživanje u vrhunskoj glazbi sljedećih izvođača: Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries, Naxatras, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane bendove koji bi željeli nastupiti uz navedene izvođače, da se prijave na natječaj koji će biti otvoren do 10. lipnja.
Uvjet je da se radi o hrvatskom bendu koji ima 40 i više minuta autorskog materijala. Glazbeni žiri TFF-a izabrat će deset izvođača koji će ući u drugi krug, a završnu riječ imat će publika, koja će od 13. do 26. lipnja odlučiti koji bend zaslužuju nastup na ovom cijenjenom filmskom festivalu. Prijave se šalju na e-mail adresu [email protected], a pobjednici će biti proglašeni 27. lipnja.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba