Smotra pjevačkih zborova

Na “Zlatnoj lipi Tuhlja” nastupit će 24 zbora iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 31.05.2016. mladenmandic

Ove subote, 4. lipnja, kraj hotela “Well” u Termama Tuhelj, održat će se po sedmi puta Međunarodna smotra i natjecanje pjevačkih zborova “Zlatna lipa Tuhlja”. Na ovogodišnjem natjecanju, nastupit će 24 zbora iz Hrvatske, Slovenije i BIH, među kojima i pet zborova iz Zagorja. Uz domaćina, Mješoviti zbor KUD-a “Naša lipa” Tuhelj, nastupit će Ženski zbor KUD-a “Sloboda” Oroslavje, Pjevački zbor iz Kraljevca na Sutli, Ženski vokalni sastav “Kušlec” iz Konjščine i Mješoviti pjevački zbor “Kaj” iz Zlatar Bistrice. Natjecateljski program počinje u 11 sati i potrajat će do 18 sati, kada bi stručno ocjenjivačko povjerenstvo, u sastavu Josip Jerković, Zdravko Šljivac i Luka Vukšić, trebalo obznaniti odluku o najboljima. Nakon toga uslijedit će dodjela priznanja i natpjevavanje najboljih zborova, dok se proglašenje pobjednika i dodjela nagrade Grand prixa “Zlatna lipa Tuhlja” očekuje oko 19.30 sati. Natjecanje organiziraju KUD Naša lipa, Turistička zajednica općine Tuhelj i Terme Tuhelj, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Hrvatskog sabora kulture, Krapinsko – zagorske županije i Općine Tuhelj.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba