Skupština “Kostelske pištole”

“Hvala vam na svemu što činite za promociju Zagorja”

Objavljeno: 30.05.2016. mladenmandic

U pregradskom restoranu As održana je redovna godišnja skupština “Kostelske pištole – Keglevićeve straže” Kostel. Župan Željko Kolar zahvalio se članovima Udruge, u sklopu koje djeluje i povijesna postrojba Krapinsko – zagorske županije, na svemu što su učinili za promociju županije.
– Vaša profesionalnost i ponašanje u prezentiranju Zagorja zaslužuju samo najveće pohvale. Nema tjedna kad nismo na nekoj manifestaciji, gdje predstavljate našu županiju – rekao je župan Kolar.
Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Milan Flegar, a uz članove i njihove obitelji, nazočili su joj i brojni prijatelji iz Pregrade i okolice.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba