“Peta zabočka Kukurijada”

Zaljubljenici u pedaliranje mogli evidentirati svoje bicikle

Objavljeno: 30.05.2016. mladenmandic

U subotu je u Zaboku održana biciklijada pod nazivom “Peta zabočka Kukurijada“, koju organizira Rekreativni biciklistički klub “Ku-Ku-Ri-Ku”, u suradnji s Koordinacijskim odborom projekta Zdravi grad – Zabok, Društvom Naša djeca Zabok, zagorskim Zavodom za javno zdravstvo, TZ Grada Zaboka i Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, povodom Svjetskog dana sporta 25. svibnja i Svjetskog dana nepušenja 31. svibnja.
Sudionicima biciklijade, na startu na Trgu K. Š. Đalskog u Zaboku, pridružili su se i policijski službenici Policijske postaje Zabok, u sklopu preventivne aktivnosti “Biciklirajmo sigurno”, koju provodi PU krapinsko – zagorska u suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom.
Tom prilikom, zaljubljenici u pedaliranje imali su priliku evidentirati svoje bicikle te se upoznati sa savjetima kako zaštititi bicikle od krađa i kako sigurno biciklirati zagorskim prometnicama. Svi zainteresirani biciklisti dobili su naljepnicu za bicikl s evidencijskim brojem, koja se lijepi na ramu bicikla, te letak sa savjetima o zaštiti bicikla od krađa i sigurnom sudjelovanju u prometu tijekom vožnje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba