“Ako se ne postigne dogovor, prijevremeni izbori su jedino rješenje”

Objavljeno: 30.05.2016. mladenmandic

Predsjednik Hrvatske kajkavske stranke Stanko Belina, glavni tajnik Željko Pelko te dopredsjednici Mladen Mustač, Mario Cukovečki i Željko Belina održali su sastanak s vodstvom organizacije Mače, na čelu s predsjednikom Vladimirom Babićem. Izrazili su žaljenje što ne mogu dati veći doprinos razvoju svoje općine, jer su u oporbi, te ne mogu aktivno sudjelovati u donošenju odluka koje su važne za razvoj općine Mače. Posebno su istakli nezadovoljstvo što nije izgrađen nogostup do Osnovne škole, sporo teku radovi na izgradnji mrtvačnice, renoviranju ceste D29 kao i dječjeg igrališta. Predsjednik HKS-a dr. Stanko Belina je dao potporu predsjedniku Vladimiru Babiću i njegovim suradnicima te se osvrnuo se i na aktualnu političku situaciju.
– Ultimatumi u politici nikad ne rješavaju probleme. Ako koalicijski partneri ne postignu dogovor oko temeljnih pitanja, tada su prijevremeni parlamentarni izbori jedino pravo rješenje – istaknuo je dr. Belina.

Najnovije po kategorijama

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

EKSKLUZIVNO - ODLUČILA ISTUPITI: Kandidatkinja za ravnateljicu Spec. bolnice u Krapinskim Toplicama, klinička psihologinja Gordana Kamenečki o procesu izbora

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

Objavljeno: 26.11.2022. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter