Ovog vikenda

Hrašćina pripremila bogat program proslave Dana općine

Objavljeno: 27.05.2016. Jelena Jazbec

Proslava Dana općine Hrašćina započinje danas u 17.45, polaganjem vijenca kraj spomenika u Trgovišću. U 18.15 sati u dvorani Doma kulture u Trgovišću na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća, s kulturno – umjetničkim programom u kojem će sudjelovati OŠ Hrašćina i KUD “Meteor”.

Večer folklora

Sutra od 10.30 do 13 sati u dvorani Doma kulture održat će se podjela priznanja Društva Naša djeca Hrašćina. Od 16 do 18 sati kod “Kurije Belošević” na rasporedu je sjećanje na pad Hrašćinskog meteorita, a u 19 sati, u Domu kulture, Večer folklora uz nastup KUD-a Meteor.

Druženje s udrugama

Treći dan proslave započet će svetom misom u 9 sati, u crkvi sv. Nikole u Hrašćini, a nastavit će se skupštinom udruge vinara i vinogradara “Trsek” te vatrogasnom pokaznom vježbom DVD-a Hrašćina Trgovišće, ispred vatrogasnog doma i u parku u Trgovišću. Od 11 sati u šatoru u Trgovišću održat će se druženje s udrugama i degustacija vina udruge “Trsek”, uz nastup Limene glazbe “Sv. Martin” iz Brezničkog Huma. Od 14 sati u Gornjem Kraljevcu započinju Dani otvorenih vrata KK Budinščina , te zabava u šatoru uz glazbeni program.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba