Projekt “School Uniforms”

Područna škola Velika Horvatska prva u županiji uvela uniforme u svakodnevnu nastavu

Objavljeno: 24.05.2016. mladenmandic

 

Proteklog vikenda, učenici PŠ Velika Horvatska, OŠ Đure Prejca iz Desinića, predstavili su svoj projekt „School Uniforms – Školske uniforme“ na 18. Državnoj smotri projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja, koja se održala u Zagrebu u prostorima Gornjogradske gimnazije. Projekt je ostvaren pod stručnim vodstvom učitelja engleskog jezika Gorana Šupera te učiteljice razredne nastave Lidije Bucifal. Učenici PŠ Velika Horvatska su tijekom školske godine 2015./2016. osmisli i realizirali projekt kojem je cilj umanjivanje socijalnih razlika među učenicima. Učenici su radom na projektu osmislili školske uniforme, te grb škole koji se nalazi na uniformama.

Završetkom projekta PŠ Velika Horvatska je postala prva škola u Krapinsko – zagorskoj županiji koja je uvela uniforme u svakodnevnu nastavu.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba