Na streljani u Škarićevom

Održano natjecanje Lovnog ureda Krapina u gađanju glinenih golubova

Objavljeno: 24.05.2016. mladenmandic

U Škarićevu, na streljani Lovačke udruge “Zajec”, održano je natjecanje u gađanju glinenih golubova. Nakon pozdravnih riječi predsjednika Josipa Tkalčevića, natjecanje je prvim hicem otvorio gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

Dva dijela

Natjecanje se sastojalo od dva dijela. Prvo se pucala završna utakmica lige Lovnog ureda Krapina na 25 metra te je izlučeno šest najboljih strijelaca, koji će Lovni ured Krapina predstavljati na daljnjem Županijskom natjecanju. Peharima su nagrađena prva tri strijelca. Treće mjesto osvojio je Branko Vinski iz LU “Zajec” Škarićevo, drugi je bio Darko Hustić iz LU Krapina, a pobjednik je bio Marijan Loinjak iz LU “Kuna” Jesenje. Pehar za “fair play” je osvojio Branko Vinski iz L.D.”Zajec” Škarićevo.
Ekipno su treće mjesto osvojili lovci LU “Zajec” Škarićevo, drugi su bili lovci “Kune” iz Jesenja, a prvo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog društva “Strahinjčica” iz Radoboja.

Fair play

U drugom dijelu natjecanja pucalo se na deset meta i sudjelovale su i ekipe izvan Lovnog ureda Krapina. Među pojedincima u drugom dijelu natjecanja treće mjesto osvojio je Andrija Šoštarić iz Lovačkog društva “Zajec” Sveti Križ Začretje, drugi je bio Zdenko Strahinec iz LU “Strahinjčica” Radoboj ,a prvi Mladen Tomašić iz LU “Zajec” Sveti Križ Začretje. Kao ekipa, treće mjesto osvojila je ekipa LU “Kuna” Jesenje, drugo mjesto LU “Strahinjčica” Radoboj, a prva je bila ekipa iz LU “Zajec” Sveti Križ Začretje. “Fair play” je osvojio Miro Šćuric iz LU “Zajec” Sveti Križ Začretje.
Nakon natjecanja najbolji su bili nagrađeni peharima, a domaćini su se svima zahvalili na sudjelovanju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba