Dan grada Donja Stubica

“Otvorenje sportske dvorane očekuje se u kolovozu”

Objavljeno: 23.05.2016. mladenmandic

Donja Stubica je svečanom sjednicom Gradskog vijeća u Termama Jezerčica, obilježila Dan grada. Govoreći o aktivnostima u proteklom razdoblju, gradonačelnik Juraj Srebačić istaknuo je radove na infrastrukturi, turističku promociju, kao i prvu izmjenu i dopunu Prostornog plana uređenja. Rekao je kako je i u pripremi više projekata za financiranje iz europskih i državnih fondova, a otvorenje sportske dvorane očekuje se u kolovozu.

Brojne čestitke

Čestitke domaćinima uputili su Bernardica Juretić, ministrica socijalne politike i mladih, Žarko Tušek, saborski zastupnik i izaslanik prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine, u ime susjednih općina i gradova, Milan Dundović načelnik prijateljske općine Mikleuš, Vlasta Hubicki predsjednica Županijske skupštine i Jasna Petek, zamjenica krapinsko – zagorskog župana.
Svi oni čestitali su domaćinima na učinjenom, te pozvali sve da više vjeruju u sebe, svoje snage i sposobnosti.
Podijeljena su i prigodna priznanja, pri čemu valja posebno istaknuti tri velike obljetnice – 50 godina Društva prijatelja Donja Stubica – Weiskrichen, 90 godina Nogometnog kluba Stubica i 125 godina DVD-a Donja Stubica.

Plakete, diplome i zahvalnice

Prigodne Plakete Grada Donje Stubice, uz njih, dobila je i Družba vitezova Zlatnog kaleža. Diplome su dobili Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – ogranak Donja Stubica i Zdravko Sarić, tajnik udruge vinara i vinogradara Peharček.
Zahvalnice su dodijeljene Stjepanu Domitreku, dobrovoljnom darivatelju krvi, Zlatku Čordašu, donatoru sportske opreme za stolni tenis, Sonji Martinek, ravnateljici Osnovne škole Donja Stubica, Anti Grliću – Radmanu za donaciju krovišta za prostorije Nogometnog kluba Stubica i Jerku Peštaju za pomoć u uređenju Društvenog doma u Matencima. U prigodnom programu nastupili su Sementa Rajhard, Klara Dolenec, Ženski vokalni sastav KUD-a Stubica i Tamburaški sastav Arka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba