Područje grada Krapine

Birači svoje kandidate za sedam mjesnih odbora biraju na deset biračkih mjesta

Objavljeno: 22.05.2016. Jelena Jazbec

Na području grada Krapine danas se provode izbori za članove vijeća mjesnih odbora Donja Šemnica, Škarićevo, Lepajci, Mihaljekov Jarek, Podgora, Krapinski Vidovec i Bobovje.

Nositelji lista

Za mjesni odbor Donja Šemnica, nositelj liste A-HSS-a je Ivica Horvat, HDZ-a Stjepan Šalković, a koalicije SDP, HNS, Laburisti, HSU, Reformisti i ORAH, Darko Vidović.

U preostalim mjestima, za naklonost birača bore se liste HDZ-a i koalicijske liste SDP-a, sa sljedećim nositeljima: u Škarićevu Milanom Golubom i Vladimirom Mikulecom, u Lepajcima Mladenom Vidovićem i Brankom Kučkom, u Mihaljekovom Jarku Dankom Hršakom i Zoranom Čavužićem, u Podgori Darkom Vlaisavljevićem i Stjepanom Štrokom, u Krapinskom Vidovcu Kristijanom Mužekom i Davorom Čavužićem, te u Bobovju Ivanom Bencom i Štefekom Vrhovcem.

Od 7 do 19 sati

Određena su i biračka mjesta, pa se tako izbori u D. Šemnici provode u Područnoj školi D. Šemnica; u Škarićevom, u Područnoj školi Škarićevo; u Lepajcima, u Područnoj školi Lepajci, u kojoj su dva biračka mjesta – prvo, za stanovnike Lepajca i Velike Vesi, te drugo, za stanovnike Gornje Pačetine. U Mihaljekovom Jarku, izbori se provode u prostorijama Mjesnog odbora Mihaljekov Jarek. Podgora ima tri biračka mjesta: prvo, u Područnoj školi Podgora, za stanovnike Podgore Krapinske i Dolića, drugo, također u Područnoj školi Podgora, za stanovnike Laza Krapinskih i Strahinja Krapinskog, i treće, u poduzeću ŠIMIĆ&CO u Žutnici, za stanovnike Zagore i Žutnice. U Krapinskom Vidovcu, izbori se provode u privatnoj kući Luce Martinović, a u Bobovju se bira u prostorijama Društvenog doma.
Birališta će biti otvorena do 19 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba