Hrvatski gradonačelnici sedmi na Europskom nogometnom prvenstvu gradonačelnika

Objavljeno: 20.05.2016. Jelena Jazbec

Reprezentacija hrvatskih gradonačelnika zauzela je sedmo mjesto na 3. Europskom nogometnom prvenstvu gradonačelnika, koje se ovog tjedna održavalo u češkom mjestu Uherské Hradište. U prvoj utakmici, hrvatski predstavnici izgubili su od Ukrajine rezultatom 7-1, a u drugoj od domaćina Češke, rezultatom 6-1. Dojam su popravili u utakmici protiv predstavnika Južnog Tirola, u kojoj su pobijedili rezultatom 12-1. Pod vodstvom trenera Damira Srebačića iz Zaboka, reprezentacija je došla do četvrtfinala, gdje je izgubila rezultatom 3-0 od Slovačke. U utakmici za peto mjesto protiv Poljske izgubili su rezultatom 6-3, a sedmo mjesto izborili su pobjedom nad Austrijom 8-1.

U sastavu reprezentacije hrvatskih gradonačelnika bilo je 19 čelnika gradova, a zagorski predstavnici bili su Marko Vešligaj, gradonačelnik Pregrade, Ivan Tuđa, gradonačelnik Oroslavja i Stanko Majdak, gradonačelnik Zlatara, koji je ujedno bio i kapetan reprezentacije.

– Atmosfera je izuzetna. Domaćini su odlični, uživamo u druženju, razmjenjujemo iskustva. Već smo imali jednu gala večeru, očekuje nas još jedna, sve u svemu, hvalevrijedno iskustvo – rekao nam je Stanko Majdak, koji se sa svojom ekipom iz Češke vraća sutra.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba