49. Sajam zagorskih vina

Pristiglo 164 uzorka, čak 48 uzoraka dobilo zlatno odličje

Objavljeno: 19.05.2016. mladenmandic

Na Bedekovčanskim jezerima će se idućeg vikenda, 27. i 28. svibnja, održati 49. Sajam i izložba zagorskih vina. Za Sajam su ove godine godine prikupljena čak 164 uzorka vina. Ocjenjivanje prikupljenih uzoraka, održalo se u subotu na prostorima Bedekovčanskih jezera, u kojem su sudjelovale tri komisije zadužene za ocjenjivanje najboljih zagorskih vina. Čak 48 vina dobilo je najviše, zlatno odličje, dok je 88 srebrnih.

Ovakav odaziv vinara pokazuje kako je prošla godina bila izuzetno plodna za zagorske vinare, a ujedno i kako se vinogradarstvo i vinarstvo u Zagorju, iz godine u godinu, sve više razvija na zadovoljstvo vinara, ali i svih ostalih ljubitelja vina.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba