Miting Svetog Kvirina

Olimpovci se iz Siska vratili s devet medalja – Tesa Novak ukupna pobjednica

Objavljeno: 17.05.2016. mladenmandic

Olimpovci se vratiliPlivačice i plivači Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj iz Tuheljskih Toplica nastupili su proteklog vikenda na Mini Grand Prix, natjecanju Sveti Kvirin u Sisku kojeg je organizirao PK Janaf. Na natjecanju je nastupilo 275 kadeta iz 14 hrvatskih i jednog slovenskog plivačkog kluba. Članica Olimpa Tesa Novak postala je ukupna pobjednica Svetog Kvirina.

Pod stručnim vodstvom sportskog direktora Ivice Androića i trenerice mlađih kategorija Maje Bešenić, za Olimp Terme Tuhelj nastupilo je deset plivačica i plivača. Osvojili su devet medalja – šest zlatnih, jednu srebrnu i dvije brončane medalje. Tesa Novak je osvojila zlatne medalje na 100, 200 i 400 slobodno te na 200 mješovito, Vili Sivec je bio zlatni na 200 leptir i 800 slobodno, a na 100 slobodno i 200 mješovito bio je četvrti. Mia Hren je bila brončana na 100 i 400 slobodno, na 200 slobodno četvrta i na 200 mješovito osma. Lovro Futivić je bio srebrni na 200 prsno, a na 100 prsno šesti i 400 slobodno sedmi.

U finalima su od Olimpovaca još plivali Patrik Erceg, Mauro Šipek Glavač, a nastupili i Luka Žmegač, Gašpar Futivić, Roko Damiani i Andrija Anić koji su popravili svoja osobna vremena i iskoristili nastup za stjecanje potrebnog iskustva za nastupe na mini Grand prix natjecanjima iduće godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba