Proslava 25. obljetnice djelovanja

Nanbudo seminar, dva dana natjecanja i Dan otvorenih vrata Nanbudo kluba Marija Bistrica

Objavljeno: 17.05.2016. Jelena Jazbec

Proslava 25. obljetnice djelovanja Nanbudo kluba Marija Bistrica održat će se krajem ovog tjedna, prigodno uz 14. međunarodni Memorijalni nanbudo turnir “Zdravko Mikuš 2016”. Događaj je organiziran u sklopu projekta “Sport za sve”, a odvijat će se u sportskoj dvorani Osnovne škole Marija Bistrica od četvrtka do nedjelje.

Svečano otvorenje

U četvrtak i petak u 19 sati na rasporedu je nanbudo seminar koji će voditi Sergio Medina iz Španjolske, majstor crnog pojasa 7. dan. U subotu u 9 sati započinje obilježavanje Svjetskog dana kulturnih različitosti, dijaloga i razvoja te svečano otvorenje manifestacije, na kojem će sudjelovati Zlatarbistričke mažoretkinje, Klapa Bistrica i KUD Lovro Ježek Marija Bistrica. Nakon otvorenja, sve do 19 sati na rasporedu su natjecanja u katama i borbama za djevojčice i dječake od 8 do 14 godina, a u nedjelju od 9 do 18 sati za juniore i seniore. Oba dana po završetku natjecanja na rasporedu je i svečana dodjela priznanja.

Sport za sve

Također, sljedećeg utorka, povodom obilježavanja Međunarodnog dana sporta, održat će se Dan otvorenih vrata Nanbudo kluba Marija Bistrica, od 19 sati u sportskoj dvorani OŠ Marija Bistrica. Ulaz na sva događanja je slobodan.
Organizator manifestacije je Nanbudo klub Marija Bistrica, a suorganizator OŠ Marija Bistrica. Manifestaciju podupire i predsjednica Županijske skupštine Krapinsko – zagorske županije Vlasta Hubicki.
– Dobro došli u sportsku dvoranu Osnovne škole Marija Bistrica od 19. do 22. svibnja, jer sport je za sve – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba